Hanna Järventausta Kuudestaan ry:n talousasiantuntijaksi

 

Paluu Leader -työhön

Aloitin keväällä talousasiantuntijan tehtävissä Kuudestaan ry:ssä. Työpöydälläni käsittelen jatkossa myös yritystukiasioita. Olin päätoimisena taloushallinnon yrittäjänä 14 vuotta kunnes tuli muutoksen aika – tällä kertaa muutos johti 10 vuoden takaiseen tuttuun työpaikkaan, maaseudun kehittämisasioiden äärelle.

Asiakkaat ja ihmiset on kuitenkin osittain vaihtuneet, joten pieni esittely ei liene pahitteeksi. Kuten mainittu, yrittäjätaustaa minulla on enemmänkin – yhteensä noin 25 vuoden ajalta. Talous- ja järjestelmähallinnon lisäksi omaa yritystaustaa on muiltakin aloilta, ja tilitoimistotyön kautta olen saanut laajasti perehtyä useaan toimialaan, niin teollisuuteen, palveluihin kuin kaupan alaankin.

Entäpä minä itse? Asun 1800-luvun Kanttorilassa, jossa piha- ja remonttiaskartelua riittää mukavasti. Aika kuluu myös vaihtelevissa urheiluharrastuksissa Kuortaneen laadukkaissa puitteissa, nyt pääpaino on voimanostossa ja siinä olen innostunut kilpailmaankin.

Toivotan meille kaikille mukavia yhteisiä tapaamishetkiä, yritystukien tai muiden innostavien asioiden äärelle, nähdään!

 

Hanna Järventausta, talousasiantuntija KLT