Uusi hallituksen puheenjohtaja valittiin vuosikokouksessa 23.5.2024

Suvi Vuorenmaa valitiin hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi

Kuudestaan ry:n kevään vuosikokous pidettiin Ähtärissä, Hotelli Mesikämmenen tiloissa keskiviikkona 23.5.2024. Vuosikatsauksen ja tilinpäätöksen lisäksi esityslistalla oli uuden puheenjohtajan valinta Johanna Kankaanpään kaksivuotiskauden tullessa päätökseen. Uudeksi puheenjohtajaksi esitettiin soinilaista Suvi Vuorenmaata. Esitys sai hallituksen yksimielisen kannatuksen.

Kuvassa väistyvä puheenjohtaja Johanna Kankaanpää sekä uusi hallituksen puheenjohtaja Suvi Vuorenmaa.

Ähtäriläinen Johanna on järjestötoiminnan rautainen ammattilainen ja maaseutuaktiivi. Hän on ollut mukana toiminnassa aiemminkin, kun Leader- toimintaa käynnisteltiin Etelä-Pohjanmaalla 90- luvulla.  Tauon jälkeen Johanna on vaikuttanut edelliset neljä vuotta kuudestaan ry:n hallituksessa, joista viimeiset kaksi puheenjohtajana. Leader- toiminnassa mukanaolo on ollut lähellä sydäntä.

”Täällä kaikkea tehdään positiivisella asenteella ja hallitus toimii yksimielisesti. Palkitsevinta on ollut nähdä yritysten ja yhteisöjen kehityskaaret ruohonjuuritasolta lähtien. Pienilläkin tukipäätöksillä voi olla suuri vaikutus tulevaan. Usein juuri erikoisimmat hankkeet, joita olemme tukeneet ovat lähteneet parhaiten lentoon”, Johanna kertoo.

Uusi puheenjohtaja Suvi Vuorenmaa odottaa innolla seuraavaa hallituksen kaksivuotiskautta. ”Tämä on minulle ensimmäinen puheenjohtajuus ja kunnia-asia”, hän kertoo. Pientä jännitystäkin on ilmoilla, mutta Johanna on lupautunut auttamaan tarpeen tullen. ”Tietynlainen jämptiys ja oma tyyli kannattaa tässä olla”, Johanna vinkkaa Suville.

Seuraava hallituksen kokous pidetään Alavudella 26.6.2024. Tuolloin Suvi debytoi ensimmäistä kertaa puheenjohtajan roolissa. Kuudestaan ry toivottaa aurinkoista kesää kaikille sekä onnentoivotukset Suville ja lämpimät kiitokset Johannalle!

Päivitetty hallituksen jäsenistö löytyy nettisivuilta kohdasta hallitus.

 

Sanni Rinne, Kuudestaan ry