Etsimme talousasiantuntijaa!

Leader Kuudestaan ry toimii maaseudun kehittäjänä Alavuden, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin alueella. Leader-toiminnan päärahoitus tulee Euroopan unionin maaseuturahastosta. Yhdistys toteuttaa ja rahoittaa EU osarahoitteisia hankkeita, jotka toteuttavat yhdistyksen paikallista kehittämisstrategiaa.

Talousasiantuntijan työtehtäviin kuuluu taloushallinnon tehtävät sekä omien hankkeiden ja toimintarahan maksuhakemusten laatiminen sekä maksatusneuvonta Leader-ryhmän rahoittamille hankkeille. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. toimisto-, raportointi- ja yhteyshenkilötehtäviä sekä muita esihenkilön mahdollisesti esittämiä tehtäviä. Edellytämme hakijalta soveltuvaa tutkintoa.

Eduksi katsotaan Leader-toimintatavan ja -alueen tuntemus ja käytännön kokemus EU:n maaseuturahaston osarahoittamasta kehittämistyöstä ja yhdistystoiminnasta. Hakijalta odotetaan ammatillisen osaamisen lisäksi tietoteknisiä valmiuksia sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Oman auton käyttö on työssä välttämätön. Työnteko ajoittuu satunnaisesti myös iltoihin ja viikonloppuihin.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat huhtikuun alusta 2024 tai sopimuksen mukaan.

Yhdistyksen toimipaikat sijaitsevat Alavudella ja Kuortaneella, työtä on mahdollisuus tehdä osin myös etänä. Talousasiantuntija tulee osaksi neljän hengen työyhteisöä.

Tehtävässä on säännöllinen työaika. Palkka määräytyy hakijan koulutuksen ja kokemuksen perusteella. Työehdoissa noudatetaan soveltuvin osin KVTES:a sekä kuuden kuukauden koeaikaa.

Laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo viimeistään 28.2.2024 klo 16 sähköpostilla paula.erkkila@kuudestaan.net. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Paula Erkkilä 040-5076104 ja puheenjohtaja Johanna Kankaanpää, 040 0549714.