Tervetuloa alueemme Digiä- ja Digitukea arkeen -etäkatsomoihin!

Etelä-Pohjanmaan Leader-ryhmät järjestävät yhteistyössä hyvinvointialueen hallinnoiman Hyvinvoiva Etelä-Pohjanmaa –hankkeen kanssa Digiä arkeen ja Digitukea arkeen -tapahtumat hybridinä. Kyläyhdistykset eri puolilta maakuntaa kokoontuvat omille kyläpaikoilleen katsomaan Teams-yhteydellä toteutettavia tapahtumia. 

Tapahtumat on suunnattu kaikille hyvinvointialueen asukkaille. Niissä pääset tutustumaan erilaisiin digitaalisiin palveluihin ja moniin eri digituen tarjoajiin. Digiä arkeen -tapahtuman avauspuheenvuoron pitää Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen digipalvelujen projektijohtaja, ylilääkäri Mika Perttu ja Digitukea arkeen -tapahtuman avaa Digi- ja väestötietoviraston erityisasiantuntija Mirva Gullman. 

 

Digiä arkeen to 26.9.2024 klo 18–20

Sovituissa etäkatsomopaikoissa kahvitus alkaa klo 17.30 

Digiä arkeen -tapahtumassa pääset tutustumaan Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen digitaalisiin palveluihin ja niiden käyttöön. Tietoa on tarjolla Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen omasta eli OmaEP-digipalvelusta ja sen käyttöönotosta, chatin ja etävastaanoton käytöstä sekä muista hyvinvointialueen digitaalisista asiointipalveluista. Pääset tutustumaan Teamsin välityksellä myös Sähköisen perhekeskuksen Omaperheen ja OmaHelpperin monipuolisiin verkkosivustoihin.  

 

Digitukea arkeen to 24.10.2024 klo 18–20 

Sovituissa etäkatsomopaikoissa kahvitus alkaa klo 17.30

Digitukea arkeen -tapahtumassa kuulet mitä digituella tarkoitetaan, mistä sitä lähialueelta on saatavilla ja onko sitä tarjolla myös etänä. Tapahtumaan osallistuu digituen tarjoajia eri palvelusektoreilta: järjestöistä, koulutuskuntayhtymästä, kunnista ja hyvinvointialueelta. Kyläyhdistykset saavat tietoa myös Leader-rahoituksesta ja neuvonnasta sekä erilaisista digiopastusmahdollisuuksista kuten ajanvaraamisesta henkilökohtaiselle digiopastukselle.  

 

Leader Kuudestaan alueen etäkatsomot:

    • Kuortane: Leppälä-talo, Pastontie 24, Leppälänkylä (Hyvinvointialueelta henkilö paikalla) 
    • Alavus: Huhtamäkisali, Okslammentie 9, Alavus (Kyläasiantuntija paikalla) 
    • Soini: Kunnantalo, Multiantie 27 A, Soini (tekniikka hoituu soinilaisten avulla) 

 

Etäkatsomoissa on jaettavana erilaista materiaalia osallistujille. Tervetuloa mukaan!  

 

Perusta oma katsomo! 

Tilaisuutta voi jokainen seurata myös kotikoneelta, tai voit kerätä väkeä kylän, yhdistyksen tai ystäväpiirin merkeissä ja perustaa oman etäkatsomon. Ei tarvita muuta kuin tietokone ja toimiva nettiyhteys.

Kumpaankin tilaisuuteen on sama osallistumislinkki eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita: 

 

Mukaan kokoukseen pääset allaolevan Teams-linkin kautta:

Liity tästä Digitukea arkeen- Teamsiin