Kuudestaan ry:n Digiviestintä haltuun –hanke järjestää maksuttoman videomarkkinoinnin koulutuksen 15.9. klo 16–19 Teams-alustalla. Kolmen tunnin mittaisessa koulutuksessa osallistujat oppivat tekemään videoita itse helppokäyttöisillä älypuhelinsovelluksilla.

Videot toimivat markkinoinnissa, tekemisessä perustaso saavutettavissa luultua helpommin 

Videoiden tekoon ja videoiden rooliin markkinoinnissa tutustutaan Taneli Katilan johdolla.  Koulutuksessa osallistujat oppivat editoimaan ja tekstittämään videoita helposti ja kustannustehokkaasti. Videoiden tekoon on saatavilla useita ilmaisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia, joiden käyttöön kolmen tunnin mittaisella kurssilla tutustutaan.

-Koulutuksesta jää osallistujille videotallenne, jonka avulla videon muokkaus käy helposti jatkossakin, kun materiaalin on saanut kuvattua. Kurssille voi osallistua myös jo valmiin videon kanssa, jolloin videota voi editoida koulutuksen aikana ja kysyä opettajalta tarvittaessa, Katila kertoo.

Koulutus antaa myös ymmärrystä siihen, millaiset videot toimivat sosiaalisessa mediassa parhaiten sekä millainen video toimii markkinoinnissa.  Koulutus rakentuu teoriaosuudesta ja käytännönläheisistä harjoituksista, joita voi suorittaa ilmaisella mobiilisovelluksella.

Digiviestintä haltuun -hankkeen tavoitteena tuoda uutta osaamista ja rohkeutta digitaaliseen viestintään

Koronapandemia on vaikuttanut voimakkaasti monen työympäristöön, kun töitä on tehty paljon etänä ja verkossa. Digitalisoitumiskehitys vaatii uudenlaista viestinnällistä osaamista, jota Digiviestintä haltuun –hanke tuo alueelle. Hankkeella opetetaan alueen toimijoita matalalla kynnyksellä uusien digitaalisten menetelmien käyttöönottoon ja kehitetään osaamista vaikuttavuusviestinnässä järjestämällä ilmaisia koulutuksia. Niissä alansa asiantuntijat kertovat uusista viestinnän mahdollisuuksista ja antavat konkreettisia eväitä siihen, kuinka osallistujat voivat hyödyntää oppeja tehokkaasti omassa toiminnassaan.

Viime keväänä koulutuksia järjestettiin Teamsin käytöstä, sosiaalisesta mediasta, sähköpostimarkkinoinnista ja podcastin tekemisestä. Tulevana syksynä koulutuksia järjestetään videomarkkinoin lisäksi muun muassa valokuvaamisesta ja visuaalisuudesta, saavutettavuudesta sekä vaikuttavuuden lisäämisestä. Koulutuksia järjestetään Teams-alustalla, mutta koronatilanteen salliessa tilaisuuksia järjestetään myös paikan päällä. Vaikka koulutuksiin ei olisi mahdollisuutta osallistua livenä, ilmoittautuminen kannattaa, sillä koulutusten tallenteet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse.

Voit ilmoittautua 15.9. järjestettävään videomarkkinoinnin koulutukseen osoitteessa: https://forms.office.com/r/Xmzcni1RWS.