Kuudestaan ry juhlii 20-vuotista taivaltaan monipuolisilla tapahtumilla läpi vuoden. Kaikissa alueemme kunnissa järjestetään aluetapahtuma yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa esimerkiksi tuetuissa kohteissa.

Kuudestaan ry oli toukokuussa mukana kuntopyöräilytapahtumassa Kuortaneella.  Kuudestaan ry on rahoittanut Kuortaneen kulttuuripyöräreittiä, joka kiertää monipuolisen kattauksen Kuortaneen historiallisesti ja kulttuurisesti arvokkaita kohteita. Jokaisen kohteen edessä on opastetaulu, josta josta löytyy tietoa kohteesta, pieni kartta ja QR-koodi, jolla pääsee lukemaan kohteesta laajemmin. Lisää tietoa Kuortaneen kulttuuripyöräreitistä: https://kuortane.fi/vapaa-aika/kulttuuri/kulttuuripyoraily/.

Ähtärissä tutustuttiin kesäkuun alussa Leader-rahoituksella Sedu Tuomarniemen vuonna 2018 uudistamaan puulajipuistoon. Vuosien saatossa puulajipuistoon on istutettu liki 100 puulajia. Vuonna 2018 puistoon rakennettiin esteetön luontopolku ja puulajeja koskeva infomateriaali muunnettiin digitaaliseen muotoon. Puiston puulajeihin on mahdollista tutustua linkin kautta: https://www.sedu.fi/fi/Tuomarniemen-puulajipuisto-.

Syksyllä aluetapahtumat järjestetään vielä Alavudella sekä Soinissa, jossa juhlitaan niin ikään 20 vuotta täyttävän Parviaisten kyläseuran kanssa Hermannin kämpällä 18.8. Jokaisessa tapahtumassa Kuudestaan ry järjestää tarjoilujen lisäksi hankeaiheista visailua ja arvonnan, jossa palkintona on Haltin reppu.

Juhlavuoden kunniaksi järjestetään myös hankekilpailu kolmessa kategoriassa. Kategoriat ovat esimerkillinen yritystuki, innostava yleishyödyllinen kehittämishanke ja merkittävä yleishyödyllinen investointihanke.  Yleisö äänestää jokaisen kategorian voittajan, lisäksi raati palkitsee yhden hankkeen.  Äänestys avautuu elokuulla ja palkinnot jaetaan juhlavuoden huipentavassa 20-vuotisjuhlassa, joka järjestetään kutsuvierastilaisuutena Ähtärin Honkiniemessä 27.9.  Syksyllä ilmestyy myös juhlajulkaisu, jossa esitellään vuosikymmenien varrella rahoitettuja hankkeita.