Leader Kuudestaan järjestää hankekilpailun 20 v. juhlavuoden kunniaksi

ÄÄNESTYSAIKA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS ÄÄNESTÄJILLE!

Voittajat julkaistaan Kuudestaan ry:n 20-vuotisjuhlassa 27.9.

Leader Kuudestaan on rahoittanut yrityksiä, yhdistyksiä ja muita organisaatioita vuosien 2000-2019 aikana lähes 14 miljoonalla eurolla. Kuudestaan ry juhlii tänä vuonna 20-vuotista taivalta. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme kilpailun, jossa sinä pääset äänestämään mielestäsi esimerkillistä yritystukea, innostavaa kehittämishanketta ja merkittävää yleishyödyllistä investointia.

Kilpailussa on myös neljäs kategoria, jossa palkitaan valitsijaraadin esille nostama mielenkiintoinen innovaatio tämän ohjelmakauden yritys- ja hanketuista. Valitsijaraatiin ovat lupautuneet:  Sirpa Teerimäki (Ähtärinjärven Uutisnuotta), Ella Nurmi (Viiskunta), Juusi Ruuhela (OP Alavus), Tarja Pollari (OmaSp), sekä Kuudestaan ry:n hallituksen johtoryhmä: Erkki Holkko, Jukka Kotola, Juha Viitasaari ja Juhani Suojaranta.

Kilpailuehdokkaat

Ehdokkaina ovat kaikki tähän saakka tämän ohjelmakauden (2014-2020) aikana Kuudestaan ry:ltä myönteisen päätöksen saaneet yritystuet ja kehittämishankkeet. Samalla hakijalla voi olla useampi hanke, silti jokainen hanke osallistuu itsenäisenä ehdokkaana kisaan. Lisäksi ennakkoon valittu arvovaltainen raati tulee valitsemaan oman suosikkinsa kaikista ehdokkaista neljännessä kategoriassa. Teemahanketta hakeneet ns. pienet investoinnit eivät ole mukana kilpailussa. Voit tutustua mielenkiintoisiin ja monipuolisiin yritystuki- ja hanketukiehdokkaisiin sivuillamme yllä olevista linkeistä.

Äänestysohjeet

Helpoiten ja nopeiten voit äänestää kilpailulinkin kautta. Sinun on myös mahdollista lähettää meille sähköpostia: kuudestaanry@gmail.com tai äänestää postikortilla: Leader Kuudestaan, Taitotie 1, 63300 Alavus.

Jos äänestät sähköpostitse tai postikortilla, kirjoita selvästi suosikki hanketoteuttajasi nimi ja hankkeen nimi jokaisesta kolmesta eri kategoriasta:

  1. Esimerkillinen yritystuki
  2. Innostava kehittämishanke
  3. Merkittävä yleishyödyllinen investointi

Äänestysaika on alkanut ja loppuu syyskuun 8. päivänä. Voittajat julkistetaan ja palkitaan Kuudestaan ry:n 20-vuotisjuhlassa 27.9.2019. Tämän jälkeen voittajien nimet julkistetaan myös meidän nettisivuilla,  Facebook -sivuilla ja paikallislehdissä.

Kaikki mukaan äänestämään!